Szakképesítések, részszakmák

Dajka szakmai
képzés

Aranykalászos gazda képzés

Méhész szakmai
képzés

Sminkes, szempillaépítő szakmai képzés

Pedagógiai asszisztens képzés

Pedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) szakmai képzés

Pedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés

Kulturális rendezvény szervezője szakmai képzés

Kályhás szakmai
képzés

A felnőttképzés kiemelt fontosságú a mai dinamikus és változó munkaerőpiacon. Szakképesítések és részszakmák széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy saját karrierjüket formálják és fejlesszék. A szakmai fejlődés és új készségek megszerzése fontos a versenyképes munkakörnyezetben való előrehaladáshoz.

A weboldalunkon elérhető képzések sokszínűsége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább vonzó és érdekes területet. Az általunk nyújtott dajka képzés lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnék felkészíteni magukat a gyermekgondozásra és nevelésre, míg az aranykalászos gazda képzés a mezőgazdaság iránt érdeklődőknek nyújt alapos ismereteket és gyakorlati tudást.

A méhész képzésünk lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a méhészet izgalmas világába, és megtanulják a méhek gondozásának és méhészeti tevékenységeknek a fontos részleteit. A sminkes és szempillaépítő képzésünk pedig olyan szépségipari területre összpontosít, amely kreatív készségeket és szakmai precizitást igényel.

A pedagógiai asszisztens és gyógypedagógiai asszisztens képzéseink lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy segítő szerepet vállaljanak az oktatási és gondozási területen. A rendezvényszervező képzésünk lehetőséget biztosít azoknak, akik érdeklődnek az események szervezése iránt, míg a kályhás képzésünk alapos tudást és készségeket nyújt a fűtéstechnika területén. A sokféle lehetőség lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és legérdekesebb szakképesítést vagy részszakmát a felnőttképzésünk keretein belül.