Magyar munkaerőpiaci orientációs képzés

Karrier- motiváció – tanulás -siker

A képzés célja egyrészt hathatós és gyors segítséget adni az önkormányzatoknak abban, hogy a településükön elszállásolt menekült családok helyzetét felmérjük munkaerőpiaci aktivitásuk és lehetőségeik szempontjából a helyi sajátosságok figyelembevételével.

Másrészt a kiscsoportos foglalkozás keretein belül a résztvevők személyre szabott tanácsadást kapnak, a képzés végén egy személyre szabott kidolgozott akciótervet, amely az ő igényeikhez igazodva segíti őket hozzá a sikeres magyar munkaerőpiaci integrációjukhoz, valamint egy magyarországi szabványnak megfelelő szakmai önéletrajzot, nyomtatott és digitális formában egyaránt. Szükség esetén képzési tanácsadást végzünk.

A képzési tartalom igény szerint, egyeztetés útján módosítható.

Hatékony stresszkezelés, és időmenedzsment tréning

Gyakorlat

A képzés 100%-ban gyakorlati képzés

Online képzés

Online támogatás

A képzés ideje alatt online kapcsolattartást teszünk lehetővé

Következő kezdés dátuma

igény szerint

Jelentkezési határidő

A megegyezés után a lehető leggyorsabban indítjuk a tanfolyamot

Felnőttképzés - Árak
Az oktatás díja

Bruttó 41 000.- / fő

A képzés időtartama:

3 nap/ 24 óra

Oktatási helyszínek:

Megegyezés szerint

Kapcsolatfelvétel

Profi oktatóktól, Igényes környezetben

Segítünk,

A képzést koordinálja

Nagy Renáta

Emberi erőforrás tanácsadó, szociálpedagógus, mobilitási mentor, coach.

Kövesi Éva Mariann

Emberi erőforrás tanácsadó, közoktatási vezető, felnőttoktatási szakértő, mobilitási mentor a KEM21 Project Kft. ügyvezetője.

Vélemények

Ügyfeleink mondták

"Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, hogy ilyen intenzíven, ilyen jelenléttel vehettünk részt ilyen kivételes szakember vezetésével a méhész képzésen"
Orsolya
"Én több képzésen is részt vettem ,amit a KEM21 csapata szervezett . Az átadott tudásanyag több , mint ami "kell " , a szakoktatók felkészültsége , tanuló támogató magatartásuk maximális . Ha elakadásom van a mai napig felkeresem tanáraim , akik segítenek szakmai tapasztalataikkal . A családon belül más is szerzett itt szakmát és Ő is meg volt elégedve Józsi bácsi "méhecskés" tudásával ."
Szilvia
"Ami nekem igazán fontos volt, az a közvetlen, családias légkör jó szakmaisággal párosulva. Rugalmas szervezés, lényegre koncentráló gyakorlat. Életszerű megközelítés a száraz és távolságtartó szakzsargon helyett. Köszönet ! "
Gyula

Miért érdemes minket választani?

Kiváló képzések egy helyen.