Kulturális rendezvényszervező képzés

Kulturális rendezvény szervezője szakmai képzés

Államilag elismert tanúsítványt adó szakmai képzés és
képesítő vizsga

A rendezvények világa hazánkban egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a kultúra és a szórakozás iránt. A Kulturális rendezvényszervező képzés lehetőséget kínál arra, hogy te is részese lehess ennek a lenyűgöző és dinamikus környezetnek, és hozzájárulhass az emberek életének gazdagításához kulturális értékek átadásával.

A képzésünk célja, hogy alapos betekintést nyújtson a rendezvényszervezés izgalmas világába, miközben rugalmas megoldásokat kínál azoknak, akik a mindennapi családi és munkahelyi kötelezettségeik mellett szeretnének tanulni és fejlődni. Az online óráink lehetőséget teremtenek arra, hogy bárhol is legyél, bármikor csatlakozhass a tanulási folyamathoz, így könnyen beillesztheted az életedbe anélkül, hogy feladnád a többi fontos tevékenységedet.

A rendezvényszervező képzés nem csupán elméleti ismereteket nyújt, hanem gyakorlati tudást és tapasztalatot is biztosít az események szervezésének minden területén. Hatékony eszközöket és módszereket alkalmazunk, hogy a hallgatóink valódi életbeli kihívásokra és helyzetekre legyenek felkészülve, és sikeresen tudják megvalósítani a kulturális eseményeket, melyek emlékezetessé teszik a résztvevők számára az alkalmakat.

Nem csupán egy rendezvényszervező képzést kínálunk, hanem egy olyan közösséget, ahol az együtt tanulás és a tapasztalatcserék révén inspirálódhatsz másoktól és saját magadtól is. Ha szeretnél részese lenni ennek a különleges és inspiráló tapasztalatnak, és egy szakmai közösség tagja lenni, amely támogat és segít a céljaid elérésében, akkor a kulturális rendezvényszervező képzés az ideális választás számodra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a szenvedélyedet hivatássá formálhasd, és hozzájárulhass a kulturális értékek megőrzéséhez és továbbadásához.

A képzés elvégzését igazolva kétnyelvű tanúsítványt adunk (magyar-angol, vagy magyar- német), ezután lesz lehetőség regisztrálni a képesítő vizsgára.

Rendezvényszervező képzés

Gyakorlat

Segítünk a szakmai képzéshez előírt szakmai gyakorlat gyakorlati helyének megtalálásában.

Következő kezdés dátuma:

2023. szeptember

Jelentkezési feltételek:

Érettségi

Jelentkezési határidő:

2023.08.25.

Felnőttképzés - Árak
Az oktatás díja(képesítő vizsga díja nélkül)

62 000.- Ft

Felnőttképzés részletfizetési lehetőséggel
Részletfizetés:

Kamatmentes részletfizetési lehetőség: beiratkozáskor 31 000.- Ft majd 1x 31 000.- Ft.

Képesítő vizsga díja:

A Független Vizsgaközpont által megadott díjszabás szerint.

A képzés időtartama:

3 hónap

Oktatási helyszínek:

Online elméleti oktatás

Képzési napok:

Szombat

A programkövetelmény száma:03145001
Engedélyszám: E/2021/000118

DABAS Kártya felmutatásával 2 % kedvezményt adunk egyösszegű befizetés esetén

Mire jogosít a Kulturális rendezvényszervező képzés és képesítés?

Miért érdemes minket választani?

Kiváló képzések egy helyen.

Felnőttképzés - támogatás
A jelentkezéstől a vizsgáig támogatunk
Felnőttképzés - Árak
Az ár a tananyagot is tartalmazza
Felnőttképzés részletfizetési lehetőséggel
Részletfizetési lehetőség
Képzéshez tartozó folyamatos kapcsolat
Folyamatos kapcsalattartás

Egyszerű lépések, hogy fejleszd magad

Válaszd ki a képzést
1
Jelentkezz
2
Szerződést kötünk és a választott képzésről részletesen tájékoztatunk
3
Kezdd el a tanulást
4
Vedd át a tananyagot
5
Teljesítsd a képzés előírásait
6
Vedd át a képzés elvégzését igazoló Tanúsítványt
7
Segítünk a képesítő vizsgára való jelentkezésben
8

Vélemények

Ügyfeleink mondták

"Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, hogy ilyen intenzíven, ilyen jelenléttel vehettünk részt ilyen kivételes szakember vezetésével a méhész képzésen"
Orsolya
"Én több képzésen is részt vettem ,amit a KEM21 csapata szervezett . Az átadott tudásanyag több , mint ami "kell " , a szakoktatók felkészültsége , tanuló támogató magatartásuk maximális . Ha elakadásom van a mai napig felkeresem tanáraim , akik segítenek szakmai tapasztalataikkal . A családon belül más is szerzett itt szakmát és Ő is meg volt elégedve Józsi bácsi "méhecskés" tudásával ."
Szilvia
"Ami nekem igazán fontos volt, az a közvetlen, családias légkör jó szakmaisággal párosulva. Rugalmas szervezés, lényegre koncentráló gyakorlat. Életszerű megközelítés a száraz és távolságtartó szakzsargon helyett. Köszönet ! "
Gyula

További fontos információk a rendezvényszervező képzéssel kapcsolatban

  • Tananyag
  • Konzultációk
  • Elméleti és gyakorlati oktatás, szakmai gyakorlati hely
  • Képzést záró vizsga díja
  • személyi igazolvány, vagy jogosítvány, vagy útlevél
  • lakcímkártya
  • a képzés megkezdéséhez szükséges bizonyítvány(ok) másolata (érettségi bizonyítvány)

A szakmai képzés megszerzésére irányuló képzés teljesítése, melyet a képző intézmény által a
felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány igazol.

A képzés záróvizsgával zárul, amely akkor sikerül, ha az eredmény eléri az 51 %-ot így átadható a képzés elvégzését igazoló tanúsítvány.

Tanúsítvány birtokában képesítő vizsgára lehet jelentkezni akkreditált független vizsgaközpontokban. Ebben a folyamatban segítünk.

Az új rendszerben a képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja.

A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet.

A képesítő vizsga megszervezéséhez szükséges feltételek és a képesítő vizsga vizsgatevékenységeinek részletes leírása a https://szakkepesites.ikk.hu/ weblapon érhetők el a programkövetelmények menüpontban.

A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló végzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

Segítünk a képesítő vizsgára való jelentkezésben, megszervezzük helyetted, ha igényled.

1. Előzetes tudásmérés:

Annak felmérése, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányai vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatai alapján képes-e a képzés során elsajátítandó tananyagegység követelményeinek teljesítésére, amelynek eredményeként a követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt fel kell menteni.

2. Előzetesen megszerzett tudás beszámítása:

A képzésre jelentkező – dokumentummal igazolt – tanulmányainak beszámítása, amelynek eredményeként a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt fel lehet menteni

3. Felnőttképzési tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatás:

Olyan tevékenység, amely a felnőttképzési tevékenység keretében szervezett oktatás, képzés egyénre szabott kialakításának elősegítésére, a képzés hatékonyságának javítására vagy a munkavállalás elősegítésére

4. Beszámítás esetén a képzés időtartama és ütemezése mellett módosulhat annak díjazása is.

2013. évi LXXVII. törvény – a felnőttképzésről 2 §

A képzés végén a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) egyedi sorszámozású kétnyelvű tanúsítványt állítunk  ki. A lehetőségek: magyar – angol, vagy magyar-német nyelvű tanúsítvány. Az, hogy melyik második nyelv legyen , a képzésben résztvevő nyilatkozattal dönti el. A már kiállított tanúsítványokon módosítani nem lehetséges.