Képzések és tanfolyamok

Karriertanácsadás, képzéstanácsadás

Karrier tanácsadás, Képzéstervezés

Hatékony stresszkezelés, és időmenedzsment tréning

Magyar munkaerőpiaci orientációs képzés

Vélemények

Ügyfeleink mondták

"Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, hogy ilyen intenzíven, ilyen jelenléttel vehettünk részt ilyen kivételes szakember vezetésével a méhész képzésen"
Orsolya
"Én több képzésen is részt vettem ,amit a KEM21 csapata szervezett . Az átadott tudásanyag több , mint ami "kell " , a szakoktatók felkészültsége , tanuló támogató magatartásuk maximális . Ha elakadásom van a mai napig felkeresem tanáraim , akik segítenek szakmai tapasztalataikkal . A családon belül más is szerzett itt szakmát és Ő is meg volt elégedve Józsi bácsi "méhecskés" tudásával ."
Szilvia
"Ami nekem igazán fontos volt, az a közvetlen, családias légkör jó szakmaisággal párosulva. Rugalmas szervezés, lényegre koncentráló gyakorlat. Életszerű megközelítés a száraz és távolságtartó szakzsargon helyett. Köszönet ! "
Gyula

Képzések és célok

A KEM21 Project felnőttképzés célja, hogy inspiráló és hatékony tanulási élményt biztosítson minden képzésen résztvevő egyén számára. A KEM21 Projectnél a felnőttképzés több mint csak egy tanulási lehetőség, ez egyben egy életre szóló út az egyéni és szakmai fejlődés felé. 

Rugalmas képzéseink lehetővé teszik, hogy a résztvevők saját tempójukban haladjanak és koncentráljanak az érdeklődési területeikre. Emellett hangsúlyt fektetünk a gyakorlatorientált tanulásra, mely elősegíti a résztvevők szakmai fejlődését és versenyképességét a dinamikus munkaerőpiacon. Képzéseink gyakorlatorientált tantervekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy azonnal alkalmazhassák az újonnan szerzett készségeiket a munkahelyi környezetben.

Mentoraink és tanáraink tapasztalt szakemberek, akik segítenek a résztvevőknek a szakmai területen való elhelyezkedésben és az új karrierlehetőségek felfedezésében. Csatlakozz hozzánk a KEM21 Project felnőttképzési programjához, és kezdd el a felnőttképzés izgalmas és inspiráló útját, amely hozzájárul az egyéni és szakmai céljaid eléréséhez!