Karrier tanácsadás, Képzéstervezés

Karrier- motiváció – tanulás -siker

Karrier tanácsadásunk egy olyan egyedi szolgáltatás, amely az álláskeresők, karrierváltók és pályakezdők számára kínál megoldást azokra a kihívásokra, melyekkel a dinamikus és gyorsan változó munkaerőpiac szembesíti őket. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a legmegfelelőbb pályát, amely összhangban van a képességeikkel, érdeklődési körükkel és szakmai céljaikkal.

Az első lépés mindig az, hogy átfogó konzultációt folytatunk ügyfeleinkkel, hogy megismerjük egyéni helyzetüket, ambícióikat és vágyaikat. Ezután összeállítunk egy testre szabott, progresszív tervezetet, amely tartalmazza azokat az irányokat és lehetőségeket, amelyekkel a legnagyobb valószínűséggel elérik a kitűzött célokat.

De nem állunk meg itt. A karrier tanácsadás szolgáltatásunk részeként további támogatást nyújtunk a szükséges képzések megtalálásában és a tanulási folyamat tervezésében is. Hiszünk abban, hogy a folyamatos fejlődés és tanulás kulcsfontosságú a sikeres karrierépítésben, és ebben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek.

Az általunk nyújtott képzéstervezési szolgáltatás díjmentes, mivel hiszünk abban, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni a személyes fejlődés és a karrierépítés lehetőségeit. Minden egyes ügyfelünknek személyre szabott megközelítést alkalmazunk, mert hisszük, hogy mindenki más és más módon tudja kibontakoztatni teljes potenciálját.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál a karriered építésében, vagy nem vagy biztos abban, hogy melyik úton indulj el, ne habozz felkeresni bennünket. A mi szakértelmünk és tapasztalatunk segítségével garantáltan megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb megoldást, és segítünk álmaid megvalósításában. Ne feledd, hogy minden befektetett idő és energia megtérül, ha a siker és a kiteljesedés a célod.

Karriertanácsadás szolgáltatásunkat kínáljuk álláskeresőknek, karrierváltóknak, pályakezdőknek. Amint kijelöltük lehetséges utat, képzési tanácsokkal is ellátunk, képzéstervezés szolgáltatásunk díjmentes. Ha szeretnéd, és ha szükséges képzőt is keresünk álmaid megvalósításához.

Hidd el, megéri időt és energiát fordítanod erre.

Karriertanácsadás, képzéstanácsadás

Személyes konzultáció

Online képzés

Online konzultáció

Következő kezdés dátuma

Folyamatosan egyéni időpont egyeztetéssel

Jelentkezési határidő

Az egyeztetés közben arra törekszünk, hogy minél hamarabb találjunk közös időpontot

Felnőttképzés - Árak
A szolgáltatás díja

Karriertanácsadás szolgáltatásunk díja:
bruttó 19 000.- / 60 perc
bruttó 28 000.- / 90 perc
Képzési tanácsadás szolgáltatásunk díjtalan

Oktatási helyszínek:

A szolgáltatást igénybe vehető online, vagy személyesen

Kapcsolatfelvétel

Miért vedd igénybe karriertervezési és képzési tanácsadási szolgáltatásunkat?

Vélemények

Ügyfeleink mondták

"Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, hogy ilyen intenzíven, ilyen jelenléttel vehettünk részt ilyen kivételes szakember vezetésével a méhész képzésen"
Orsolya
"Én több képzésen is részt vettem ,amit a KEM21 csapata szervezett . Az átadott tudásanyag több , mint ami "kell " , a szakoktatók felkészültsége , tanuló támogató magatartásuk maximális . Ha elakadásom van a mai napig felkeresem tanáraim , akik segítenek szakmai tapasztalataikkal . A családon belül más is szerzett itt szakmát és Ő is meg volt elégedve Józsi bácsi "méhecskés" tudásával ."
Szilvia
"Ami nekem igazán fontos volt, az a közvetlen, családias légkör jó szakmaisággal párosulva. Rugalmas szervezés, lényegre koncentráló gyakorlat. Életszerű megközelítés a száraz és távolságtartó szakzsargon helyett. Köszönet ! "
Gyula

Hogyan zajlik a karrier tanácsadás?

Beszélgetéssel kezdünk, ami segít abban, hogy körül határoljuk a kérdéses területeket
1
Az adott területhez alkalmas tesztekkel folytatjuk
2
Elemezzük a tesztek eredményeit
3
Megnevezzük a célok eléréséhez szükséges lépéseket
4
Ha szükséges, és a KEM21 - Felnőttképzés képzési kínálatában nem találunk megfelelő képzést, akkor képzőhelyet keresünk.
5