Hatékony stresszkezelés és időmenedzsment tréning

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001100

Stresszkezelés tréning és időmenedzsment tréning egyben

Államilag elismert tanúsítvány a streszkezelés és időmenedzsment tréning végén

Mindennapi életünket stressz nélkül élni szinte lehetetlen. Az, hogy hogyan viszonyulunk ehhez a helyzethez, a kihívásokhoz rajtunk múlik. A szervezeti stressz tüneteinek feltérképezése, a belső feszültségek forrásainak azonosításának a technikáin kívül a hatékony időbeosztás és a stressz kapcsolatának tudatosítása is fontos tartalmi tényező.

A stresszkezelés és időmenedzsment tréning során a stressz-kezelés elemi formái is bemutatásra kerülnek. A tréningen elsajátított technikák és módszerek segítségével ki tudják alakítani egyénileg azokat a hatékony gondolkodási sémákat és viselkedési stratégiákat, hogy ezek eredményeként a stressztűrő és a problémamegoldó képességük javuljon. Valamint képessé váljanak arra, hogy megszabaduljanak a konfliktusok okozta félelmektől, gátlásoktól. Önismeretük gazdagodjon, ami a kiegyensúlyozott, harmonikus fellépés elengedhetetlen feltétele.

Cégeknek, vállalkozásoknak, pedagógus közösségeknek, civil szervezeteknek egyedi árajánlat szerint ott, a helyszínen is megszervezzük a tréninget.
Más környezetre vágyik? Kimozdítaná munkatársait, tagjait, résztvevőit a megszokott légkörből, és új helyszínen szeretné a tréning hatékonyságát megtapasztalni?
Ebben is segítünk!

A Vízitündér Pihenőpark területén (Újhartyán) *** apartmanjainkban szállás lehetőséggel, tréning helyszínt tudunk biztostani egy felejthetetlen csapatépítéssel egybekötve.
Éljen a lehetőséggel, éljen úgy, hogy Ön veszi kezébe az irányítást stresszhelyzetekben!

 

FELHÍVÁS!

Hatékony stresszkezelés és időmenedzsment tréningünket pedagógus közösségeknek díjmentesen kínáljuk . Az akcióban az első 8 jelentkező pedagógus közösség vehet részt. Az akció 2024.03.30-ig tart. 

Hatékony stresszkezelés, és időmenedzsment tréning

Gyakorlat

A képzés 100%-ban gyakorlati képzés.

Online képzés

Online támogatás

A képzés ideje alatt online kapcsolattartást teszünk lehetővé.

Következő kezdés dátuma

igény szerint

Jelentkezési határidő

A megegyezés után a lehető leggyorsabban indítjuk a tanfolyamot.

Felnőttképzés - Árak
Az oktatás díja

árajánlat kérése után

A képzés időtartama:

30 óra

Oktatási helyszínek:

Megegyezés szerint

A képzés Neked szól, ha...

Kiknek ajánljuk a képzést?

A hatékony stresszkezelés és időmenedzsment tréning tartalmából

Vélemények

Ügyfeleink mondták

"Köszönöm a nagyszerű lehetőséget, hogy ilyen intenzíven, ilyen jelenléttel vehettünk részt ilyen kivételes szakember vezetésével a méhész képzésen"
Orsolya
"Én több képzésen is részt vettem ,amit a KEM21 csapata szervezett . Az átadott tudásanyag több , mint ami "kell " , a szakoktatók felkészültsége , tanuló támogató magatartásuk maximális . Ha elakadásom van a mai napig felkeresem tanáraim , akik segítenek szakmai tapasztalataikkal . A családon belül más is szerzett itt szakmát és Ő is meg volt elégedve Józsi bácsi "méhecskés" tudásával ."
Szilvia
"Ami nekem igazán fontos volt, az a közvetlen, családias légkör jó szakmaisággal párosulva. Rugalmas szervezés, lényegre koncentráló gyakorlat. Életszerű megközelítés a száraz és távolságtartó szakzsargon helyett. Köszönet ! "
Gyula

A képzést koordinálja

Nagy Renáta

Emberi erőforrás tanácsadó, szociálpedagógus, mobilitási mentor, coach.

Kövesi Éva Mariann

Emberi erőforrás tanácsadó, közoktatási vezető, felnőttoktatási szakértő, mobilitási mentor a KEM21 Project Kft. ügyvezetője.